Lounasravintola Everest: 5 lämpimää ja lohduttavaa intialaista keittoa, jotta voit nauttia

Lounasravintola Everest: 5 lämpimää ja lohduttavaa intialaista keittoa nautittavaksi

kylmissä vuoristossa täällä Lounasravintola Everestissä , täydellinen ateria sinulle on jotain lämmintä. Täydellinen vastakohta jäätymislämpötilalle, keittomme eivät ole vain lämpimiä, mutta myös maukkaita ja lohduttavia auttamaan sinua rentoutumaan vierailusi aikana. 

Meillä on paljon upeita vaihtoehtoja, joista voit valita, mutta haluaisimme ehdottaa, että maistat parhaita myyjiä saadaksesi täydellisen kokemuksen ravintolastamme. Tässä on 5 suosittua lämpimää ja lohduttavaa keittoa, joista voit nauttia:

Intialainen purjo- ja kukkakaalikeitto

, kermainen ja hieman mausteinen, intialainen purjo ja kukkakaali on lohduttava keitto, joka valmistetaan purjoista, kukkakaalia sekä erilaisista kastikkeista ja tahnoista.

Ainesosat

  • oliiviöljy spray
  • puoli purjo
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl tuoretta inkivääriä 
  • 3 teelusikallista currytahna 
  • 300 g kukkakaalia 
  • 300 millilitraa suolaa 
  • 500 millilitraa maitoa 
  • 2 rkl korianteria 
  • 2 rkl jogurttia 
  • Marsala 
  • korianteri

Intian maustettu tomaattikeitto

Makea, mausteinen ja hieman kirpeä, Intialaisen maustettu tomaattikeitto on lämmin ruokalaji, joka on valmistettu tomaateista ja erilaisista mausteista.

Ainekset

  • 2 valkosipulinkynttä 
  • 1 serrano-chili 
  • 1 makea sipuli 
  • 1 englantilainen kurkku 
  • 2 tl suolaa
  • 1,36 kilogrammaa tomaattia
  • 1 rkl tamarinditiivistettä
  • 16 grammaa hienonnettua tuoretta korianteria
  • 13 grammaa tuoretta mintunlehteä 
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 240 grammaa rasvaton tavallinen jogurtti
  • 1 tl salaattiöljyä
  • 2 tl kuminan siemeniä
  • 1 tl ruskea sinapinsiemeniä 
  • 1 tl nigellansiemeniä 

Aloo Curry

Suolainen ja mausteinen, Aloo Curry on pippurikeitto, joka on valmistettu perunoista, kahdenlaisista siemenistä ja erilaisista mausteista.

Ainekset

  • 4 Yukonin kultaperunaa 
  • 2 rkl avokadoöljyä
  • 1/2 tl kumina siemeniä
  • 1/2 tl sinapinsiemeniä
  • 1/2 tl chilipippuria 
  • 1/2 tl kurkumaa
  • 1/2 tl suolaa 
  • 1 1/2 kupillista vettä

intialaista Dal-keittoa

mausteinen ja vähän kirpeä, intialainen Dal-keitto on aromaattinen ja täyteläinen ateria, joka on valmistettu linsseistä ja erilaisista yrtteistä ja mausteista. 

 Ainekset:

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkoinen sipuli 
  • 2 valkosipulinkynttä 
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä 
  • 1/2 tl cayenne-pippuria
  • 2 tl kurkuma
  • 2 tl korianteria
  • 2 tl kuminaa
  • 2 tl Garam Masala
  • 1 rkl suolaa
  • 1,89 litraa vettä
  • 288 grammaa ruskeaa linssiä 
  • 425 grammaa kuutioitua tomaattia
  • 184 grammaa tavallista kreikkalaista jogurttia
  • 8 grammaa hienonnettua korianteria

Kozhi Rasam

Tuore ja mausteinen Kozhi Rasam on terveellinen ja maukas kanasta ja erilaisista mausteista valmistettu ruokalaji.

Ainekset

  • 250 grammaa kanaa
  • 80 grammaa salottisipulia 
  • 2 vihreää chiliä
  • 1 tl inkivääriä valkosipulipastaa
  • 2 neilikkaa valkosipulia 
  • 59 millilitraa öljyä
  • 1 laakerinlehtiä
  • 4 kardemummaa
  • 1 tähtianista
  • 3 kanelia 
  • 4 kynttä
  • 3/4 tl kumina siemeniä
  • 1/2 tl fenkolinsiemeniä
  • 1 tl dhal 
  • 2 tomaattia 
  • 1/4 tl kurkumajauhetta
  • 1/2 tl chilijauhetta
  • 1 tl korianterijauhetta
  • 1/4 tl Garam Masala
  • 1 tl suolaa 
  • 237 millilitraa vettä
  • 1 tl kuminajauhetta
  • 1 tl pippuria 
  • 4 grammaa korianteria

Toivomme, että nautit siitä ! Muistuttavatkeidemme keittomme lämpimästä ja lohduttavasta tunnelmasta kotiruokaa ja perhettä.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *