Basmati Rice vs. Plain White Rice

Everest -ravintolan tavoitteena on tarjota vain aitoja valikoita, jotka tiedämme asiakkaidemme rakastavan. Nepalilaisten ruokakokemustensa täydentämiseksi tarjoillaan eräänlaista riisiä, joka on suosittu monissa Etelä-Aasian keittiöissä – basmatiriisiä.

Jos olet faneja curryista ja paahdetuista lihoista Everest-ravintolan valikossa, saatat huomata, että tarjoamme usein basmati-riisiä näiden hienojen ruokien rinnalla. Maun tehostamiseksi ja esteettisen keltaisen sävyn antamiseksi lisäsimme joskus kurkumaa tai sahramia sen mukaan, minkä tyyppisten ruokien kanssa sitä tarjoillaan. 

Basmati-riisi on kuuluisa pitkistä, hoikkaista jyvistä, joissa on runsaasti ainutlaatuista kukka-aromia. Siinä on pehmeämpi jyvä keitettynä verrattuna tavalliseen tavalliseen valkoiseen riisiin. Tämä tekee siitä parhaan kumppanin monien suosittujen intialaisten ruokien, kuten curryn, tai pilafien ja tahdigin pääainesosana.

Rakenteessa sen suurin ero tavallisen valkoisen riisin kanssa on sen pitkät jyvät, joiden tiedetään pidentyvän kypsennettäessä. Mutta mitä muut kaipaivat eniten, on sen pähkinäinen maku ja pehmeämpi rakenne, joka tekee siitä täydellisen parin monille ruokalajeille nousematta niiden luonnollisten makujen yläpuolelle.

On myös ruskeaa basmatiriisiä, jota pidetään terveellisempänä leseiden takia jokaisen viljan peittämien. Leseiden tiedetään sisältävän ravintokuituja ja välttämättömiä rasvahappoja, mikä auttaa vähentämään sydänsairauksien riskiä.

On havaittu, että basmatiriisillä on elimistössä monia etuja, kuten avustaminen laihtumisessa, koska sillä on vähän kaloreita ja glykeeminen indeksi. Kuppi basmatiriisiä sisältää vain 210 kaloria ja antaa 17% päivittäisestä hiilihydraattien saannista.

Jos haluat lisätietoja Everest-ravintolan valikosta ja mahdollisista allergeeneista, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia yhteystietomme kautta.

Olemme innoissamme palvelemaan sinua!

Vuodesta 2002 lähtien Everest-ravintola on jatkuvasti osoittanut asiantuntemustaan ​​hieno lounas, tarjoamalla Nepalin ruoan maun Suomen nurkkaan.

Jos haluat maistella aitoja nepalilaisia ​​ruokia ja haluat tarkistaa basmati-riisin, josta olemme ylpeitä, käy Everest-ravintolassa osoitteessa Elimäenkatu 20A 00510 Helsinki.

Toivotamme palautteesi tervetulleeksi.

Jos sinulla on kysyttävää ruokistamme tai palveluistamme, täytä lomake yhteydenottosivullamme ja lupaamme osallistua kyselyihisi mahdollisimman pian.

Voit välittää viestisi myös sähköpostiosoitteemme tai vihjepuhelimemme kautta:

  • Puhelinnumero: 09 584 00 700/040 7158071
  • Sähköposti: info@lounasravintolaeverest.fi10.30–3

Ota huomioon ravintolamme aukioloajat: maanantaista perjantaihin klo: 00 pm. 

Koska haluamme palvella sinua joka päivä, pahoittelemme, ettemme pysty palvelemaan sinua joka lauantai ja sunnuntai. Otamme kuitenkin mielellämme vastaan ​​varaukset, joten älä epäröi soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *