Lounasravintola Everest: Jälkiruoat talvikaudelle

Vuorikiipeily on yksi monien rakastetuimmista ulkoilma-aktiviteeteista. Tämä toiminta tuo suurta jännitystä ja ennakointia siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu keskellä polkuja. Saapuminen aivan vuoren huipulle olisi valtava saavutus, koska vain monet ihmiset pääsevät Everestin huipulle.

Kiipeilijöiden on kuitenkin ennen tätä aktiviteettia tai sen jälkeen tiedettävä, että syöminen on yksi painopistealueista raskaassa toiminnassa, koska se antaa heille energiaa, joka voi kestää useita tunteja. Siksi Lounasravintola Everest on täällä auttamassa kaikkia vuorikiipeilijöitä saamaan syötävää ennen nousua ja sen jälkeen.

Lounasravintola Everest on perustettu erityisesti ihmisille, jotka rakastavat kiivetä vuorille. Koska olemme itse vuorella, pystymme tarjoamaan tyydyttäviä aterioita kaikille kiipeilijöille. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme ruoalla, joka auttaa voittamaan kovan haasteen, jonka he kohtaavat vuorilla.

Olitpa väsynyt vai ei, ruokamme antaa sinulle mukavuutta, jota et koskaan unohda. Tässä on joitain parhaita jälkiruokiamme, joita syömme talvikaudella:

Suklaaleipäpudingit Suklaaleipäpudingimme

ovat pehmeitä ja kermaisia. Tämä leivän vanukas on täydellinen talvikaudella, koska ne tarjoillaan aina lämpimänä. Suurin osa asiakkaista rakastaa syödä tätä jälkiruokaa suklaasiirapilla, mutta jos et ole suklaan fani, voit pyytää palvelimiamme lisäämään hunajaa.

Höyrytetyt banaanikakut

Lounasravintola Everestin banaanikakku on paistamisen sijasta höyrytetty, koska se antaa kostean ja pehmeän tekstuurin, jota leivonta ei voi saavuttaa. Banaanikakkuja tarjoillaan karamelli- tai hunajasiirapin kanssa. Voit myös lisätä tippua suklaasiirappia päälle, jos haluat lisätä lisää.

Cobbler

Jos rakastat hedelmiä, tämä on jälkiruoka sinulle! Lounasravintola Everestin mukulakivi on jälkiruoka, joka on täytetty erilaisilla hedelmillä ja peitetty kekseillä. Cobbler on erikoinen, koska annoimme asiakkaidemme päättää, mitä hedelmiä he haluavat sisällyttää kekseihin. Lisäksi he voivat myös täydentää kaiken kermavaahdolla tai hunajasiirapilla.

Crumble

Crumbles ovat samanlaisia ​​kuin suutari, mutta ero on siinä, että murenemisen pohja on valmistettu jauhojen ja voin seoksesta keksien sijaan. Tämä jälkiruoka voidaan valmistaa mieltymystesi mukaan. Voit valita hedelmät, jotka haluat sisällyttää, ja voit lisätä ne kirsikoihin tai mustikoihin.

Omenatorttu

Omenatorttimme täällä Lounasravintola Everestissä valmistetaan rapeasta piirakankuoresta ja voista. Täytteitä varten voit aina valita suklaan tai kanelin välillä. Lisäksi omenapiirakat kypsennetään ensin uunissa ja siirretään sitten paistinpannulle muutamaksi minuutiksi rapean tekstuurin aikaansaamiseksi.

Knafeh

Knafeh on kotoisin Lähi-idästä. Tämä jälkiruoka on silputtua vehnää, joka on kastettu sokerisiirappiin. Knafeh ei ole täydellinen ilman juustokerroksia, jotta se olisi kompakti ja maukas. Täällä Lounasravintola Everestissä voit lisätä täytteeksi karamellisiirappia tai hunajasiirappia. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *