Lounasravintola Everest: Keittoja lämmittämään kylminä päivinä

Mikään ei ole parempaa kuin lämmittää vatsasi kuumalla lämpimällä keitolla kylminä päivinä! Kun sää alkaa muuttua viileäksi ja sateiseksi, saatat haluta pysyä lämpimänä ja mukavana kotisi mukavuudessa. Tutustu ja yrittää lietsoa herkullisia ja täyttämällä keitto oppimalla miten ruokaa seuraavia reseptejä:

Tomaattikeitto

Ainekset:

  • Voi
  • Oliiviöljy
  • Tomaatit
  • Sipuli
  • Salottisipulit
  • purjosipuli
  • Maito
  • kermaa
  • Saffron kierteet
  • Murskattu paprikassa hiutaleita
  • Kosher suolaa
  • mustapippuria
  • parmesaania
  • Persilja

Menettely :

  1. Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
  2. Lisää pilkotut sipulit, salottisipuli ja purjo kattilaan. Keitä niitä kunnes ne ovat kypsiä noin 8-10 minuuttia.
  3. Lisää kattilaan tomaatit, maito, raskas kerma, sahramilangat ja pippurihiutaleet. Kuumenna kiehuvaksi, ennen kuin annat sen kiehua noin 30-40 minuuttia.
  4. Mausta keitto suolalla ja pippurilla.
  5. Koristele raastetulla parmesanjuustolla ja persiljalla.
  6. Tarjoile vielä kuumana.

Kana ja peruna chowder

  • Ainekset”Bacon
  • Butter
  • purjosipuli
  • Valkosipuli
  • fenkolinsiemeniä
  • Jauhot
  • Täysmaitoa
  • kanalientä
  • Perunat
  • timjami
  • Kosher suolaa
  • mustapippuria
  • silputtu kanaa
  • Corn
  • ruohosipuli

Menettely:

  1. suuren potin, kokki pekoni miedolla lämmöllä kunnes ruskea ja rapea. Siirrä se paperipyyhkeellä vuoratulle lautaselle ylimääräisen rasvan poistamiseksi.
  2. Lisää samaan kattilaan voita ja purjo ja keitä sitten noin 3-4 minuuttia tai kunnes ainekset ovat pehmeitä.
  3. Lisää valkosipuli ja fenkoli kattilaan ja keitä kunnes tuoksuvat noin minuutin ajan. 
  4. Sekoita joukkoon jauhot ja vatkaa hitaasti kananliemi ja maito.
  5. Lisää perunat ja timjami ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita ennen kuin vähennät lämpöä.
  6. Anna keiton kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä noin 14-16 minuuttia.
  7. Lisää silputtu kana, maissi ja timjami ennen kuin annat sen kiehua vielä 2 minuuttia.
  8. Tarjoile kulhossa ja koristele rapealla pekonilla ja ruohosipulilla.

Kana nuudeli keitto

Ainesosat:

  • Oliiviöljy
  • Porkkanat
  • varsisellerinvartta
  • Sipulit
  • valkosipulinkynttä
  • Kosher suolaa
  • mustapippuria
  • Valkoviini
  • kanalientä
  • nahatonta kananrintaa ja reidet
  • muna nuudelit
  • Persilja
  • Tilli
  • sitruunamehua

Menettely:

  1. Kuumenna oliiviöljy isossa potissa keskilämmöllä.
  2. Lisää sipulit, valkosipulinkynnet ja porkkanat ja sellerin varret. Keitä kunnes kasvikset ovat pehmeitä noin 8-10 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon valkoviini ja kananliemi. Mausta keitto suolalla ja pippurilla ennen kiehumista.
  4. Lisää kiehuessaan joukkoon nahattomat kananrinnat ja reidet. Vähennä lämpöä ja anna sen kiehua, kunnes kana on kypsennetty noin 40–45 minuuttia.
  5. Ota kana pois ja leikkaa se pieniksi paloiksi ennen kuin palautat lihan kattilaan.
  6. Lisää joukkoon munanuudelit ja sekoita kunnes ne ovat kypsiä noin 6-7 minuuttia.
  7. Ota lämmöltä ja sekoita joukkoon sitruunamehua, tilliä ja persiljaa.
  8. Tarjoile vielä kuumana.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *