Lounasravintola Everest: Tarvittavat maastopyöräilyvaatimukset

TarvittavatJos olet juuri alkanut kiinnostua vuorikiipeilystä, varusta itsesi oikeilla varusteilla ja varusteilla kulkemaan turvallisesti ja tehokkaasti vuoren ankarissa maastoissa.

Olitpa sitten Everest tai Fuji, tarvitset muutamia vaihteita valmistautumiseen. Nykyään Lounasravintola Everest auttaa sinua pääsemään alkuun luettelolla muutamista vaihteista ennen vuorelle kiipeämistä.

Reppu

Tämä on ilmeinen luettelossa, koska tarvitset kantolaukun kaikkien tavaroiden kuljettamiseen. Retkeilijän repussa on oltava apuväline isompien ja pienempien tavaroiden säilyttämiseen lisämukavuuden vuoksi, ja se on kuljetettava mukavasti.

Useimmat retkeilijäreput sopivat tavallisen retkeilijän mukavuuteen ja mukavuuteen, eikä reppusi saa olla tarpeeksi suuri juuttuakseen kapeisiin rakoihin, eikä tarpeeksi pieni, jotta se ei tarjoa selviytymiseen tarvittavia tavaroita vuorista.

Teltta

Realistisesti ottaen et aio valloittaa vuorta muutamassa tunnissa. Sinun täytyy leiriytyä varastoidaksesi energiaa seuraavaa kiipeilypäivää varten. Teltta on täydellinen näihin tilanteisiin, ja oikean valitseminen voi olla haastavaa.

Ensinnäkin, varmista, että teltasi on upea ankaria sääolosuhteita vastaan, jotta voit suojata sinua fyysisiltä esineiltä, ​​jotka lentävät ympäriinsä voimakkaan tuulen sattuessa.

Toinen on suoja kylmältä. Kun saavutat korkeamman maan, lämpötila laskee merkittävästi ja sinun on suojauduttava hypotermialta. Paksu teltta, jossa on hyvät lämpötilat, on vuorikiipeilijöille paras tapa pitää sinut lämpimänä ja viihtyisänä. 

Paksu takki

Muista, että vuoret kylmenevät saavuttaessasi tiettyjä korkeuksia, ja on parasta käyttää paksua takkia suojataksesi kehoasi jäätymiseltä. 

On monia tapauksia, joissa yksi takki ei riitä, joten sijoittaminen ylellisiin pehmusteisiin takkeihin on paras vaihtoehto retkeilijöille. On parempi maksaa tuhansia kiloja kuin jäätyä vuoren huipulle. 

Taskulamppu

Taskulamppu voi tehdä eron vuorelta. Se on erittäin hyödyllinen yöllä, ja kun olet jäljessä pimeillä alueilla, näet, minne olet matkalla turvallisempaa matkaa varten. 

Käsineet ja päähammaspyörät

Tämän luettelon viimeiset kohteet ovat kaksi lämmitintä muille kehosi osille. Kädet ovat helpoiten kylmeneviä osia, ja siksi on parasta käyttää käsineitä. Raskaat hanskat ovat parhaita, koska niissä on pehmusteet.

Lisäksi pääsi kylmenee helposti, ja jos se tulee liian kylmäksi, et ajattele suoraan ja voi olla vaarallista, kun vaellat siellä. Pehmustettu päävaihde on tapa helpottaa tätä ongelmaa. 

Hanki lisää vinkkejä Lounasravintola EverestÇΩilta!

Nyt kun olet valmis lähtemään, muista tutustua Lounasravintola Everestin blogiin, josta löydät lisää kiipeilyvinkkejä ja artikkeleita, jotka auttavat sinua vaellusyrityksissäsi. 

Vaihteet patikoidessa ovat erittäin tärkeitä, eikä sinun pitäisi mennä halvalla hankkiessasi niitä. Kuten aina, älä unohda näitä hyödyllisiä vinkkejä ja vaella vastuullisesti kulkiessasi ja valloittaessasi vuoren kaikessa loistossaan. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *