Nepalin paikalliset juomat

Alkoholi on aina tähti kaikissa tilanteissa, koska se voi tehdä jokaisesta onnelliseksi. Ja täällä Nepalissa tällaiset juomat voivat olla hyviä, koska he tarvitsevat sitä pysyäkseen lämpiminä. Siksi jotkut hienoista juomista ovat usein kotitekoisia.  

Tässä on joitain Nepalin juomia, joita voit kokeilla, kun vierailet Nepalissa. Jotkut niistä ovat myös osa Everest-ravintolamenuamme. 

Raksi

Tämä juoma on valmistettu hirssistä, riisistä, ohrasta tai vehnästä, joka on läpäissyt tislausprosessin. Tämän juoman sakeus voi riippua siitä, miten se tarjoillaan tai valmistetaan. Sen alkoholipitoisuus on yli 45 prosenttia, joten voit varmistaa, että tämä pakkaa paljon booli, kun juot sitä. 

Jhakhatte

Tämä juoma on täydellinen makeille harrastajille, koska se on valmistettu raksista, johon on sekoitettu kuumaa gheeä, riisinjyviä ja hunajaa. Se on täydellinen juoda talvella sen kuuman ja rauhoittavan maun takia. 

Aila

Jos olet seikkailunhaluisempi, sinun on ehkä kokeiltava tätä alkoholia, koska se vastaa tequilaa nepalilaisille. Se ei koskaan anna sinulle heads upia, koska se vain lyö sinut nopeasti korkean alkoholipitoisuuden vuoksi. Tätä käytetään myös erilaisissa cocktaileissa korostamaan toisen alkoholin makuja.

Tongba

Tämä juoma valmistetaan yleensä kaatamalla kiehuvaa vettä keitetyn fermentoidun hirssin päälle ja antamalla sen istua pitkään. Se tarjoillaan yleensä kannussa oljen kanssa, jotta et juo jyviä. Itä-Nepalin kansalaiset vaativat, että mitä pidempi käymisprosessi on maukkaampi kuin juoma. 

Chhaang

Tämä juoma on kuin tongba, mutta ainoa ero on, että sakeus on valkoinen ja maitomainen toisin kuin tongba. Ja paikalliset käyttävät tätä lääkkeenä, koska he uskovat myös, että chhaang voi parantaa tavallista vilustumista. 

Marpha-brandy

Tämä juoma on peräisin Mustangin alueelta, joka on kuuluisa hedelmätarhoista ja hedelmämehuista. Heidän brandy on valmistettu paikallisista hedelmistä, joita heillä on, mutta sinun on oltava varovainen juomassa, koska sillä on korkea alkoholipitoisuus. 

Khukuri-rommirommimerkki

Tämäjulkaistiin vuonna 1959 ja sen alkoholipitoisuus oli 42,8 prosenttia. Voit nähdä Solukhumbun vuorilta tai Lakeside-rannalta tulevia ihmisiä juomaan tällaista rommia pitääkseen lämpötilan korkealla eikä kylmä vaikuta niihin. 

Nepalin olut

Jos haluat maistella hienoa käsityöläisolutta Nepalissa, Gorkassa, Nepal Ice ja Everestissä on monia panimoita, jotka luovat käsityöläisolut. Ja et tule pettymään, koska niillä on suuri syvyys. 

Siellä on paljon juomia, joita emme vieläkään käsitelleet tässä artikkelissa, koska niillä on laaja valikoima valitsemiasi alkoholijuomia. Ja jos haluat maistella niitä ja muita nepalilaisia ​​ruokia, voit mennä tänne Everest-ravintolaan. Odotamme innolla palvella sinua täällä. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *