Everest-ravintolan yksityistilaisuudet: Palkkaa meidät!

Tervetuloa Everestiin! Olemme erikoistuneet antamaan sinulle maukkaita lounasaterioita, mukaan lukien herkullisia nepalilaisen keittiön ruokia.

Palvellessasi 5 päivää viikossa maanantaista perjantaihin ja joka on avoinna klo 10.30-15.00, löydät seuraavat suosikkiruokasi ja herkut ravintolastamme. Laajan ja dynaamisentarjoaa aina jokaiselle jotakin Everest-ravintolan menu. Vaikka sisältö vaihtelee ajoittain, varmistamme, että kurssimme ovat täydellisiä. Ruokamme voivat tulla ja mennä, mutta innovatiiviset kokit luovat erikoisuuksia kasvissyöjille, kanalle, lammalle ja kaloille.

Palvelumme eivät kuitenkaan pysähdy tähän. Tiimimme pitää mielellään nähdä perheitä ja ystäväryhmiä nauttimasta ruokia. Sen avulla tarjoamme nyt yksityisten tapahtumapaikkapalvelujen. 

Yksityisten tapahtumapaikan palvelu

Kun vuokraat meitä, emme vain anna sinun vuokrata tapahtumapaikkamme. Sen sijaan edulliset paketit sisältävät tapahtumien suunnittelun ja johtamisen tiimiltämme.

Hallimme on erittäin toimiva. Minkä tahansa tapahtuman haluatkin käsittävän, monipuolinen tapahtumapaikkamme ja täydelliset mukavuudet ovat varmasti paras vaihtoehto, jonka löydät Helsingin kaupungista. Niille, jotka haluavat juhlia häitä, syntymäpäiviä, juhlatilaisuuksia, samoin kuin perhejuhlia ja kokoontumisia, uskota kaikki luovalle henkilökunnallemme. 

He voivat suunnitella paikan oman tapahtumasi mukaan, enemmän sopii mieltymyksiisi ja budjettirajoitteisiisi. Kun Everest on kumppanisi, takaamme, että molemmat osapuolet tapaavat puolivälissä. Halutun teeman ja ohjelmasuunnan perusteella et näe eikä tunne yhtään vihjettä ravintolan aurasta.

Hallimme

Samanlainen kuin keskeisellä paikalla Mount Everest, ravintolaan meneminen on nopeaa ja helppoa. Elimäenkatu 20A 00510 sijaitsee eri joukkoliikenteen ajoneuvoilla, jotka tulevat kaupungin eri alueilta. Kätevän sijaintimme lisäksi tässä on joitain asioita, joita meillä on tarjota sinulle.

  • Pysäköinti: Tilavassa ravintolassamme on laaja pysäköintialue. Vaikka pysäköintipaikoista veloitetaan normaalisti tunnissa, meillä on paketteja, jotka sisältävät jo ilmaisen pysäköinnin. Mutta luota meihin, vieraasi rakastavat sitä vielä enemmän!
  • Kapasiteetti: Paikkamme voi majoittua 120-150 vierasta.
  • Palvelut: Mahtavan valikkomme lisäksi meillä on salaatti- ja cocktailbaari. Meillä on myös tupakointialue. 

Mitä seuraavaksi | Katso lisää

sivuja, joita haluat ehkä nähdä.

Haluatko käydä Everest-ravintolassa toisen kerran? Jos kaipaat ateriakurssien lajikkeita (ja jatkuvasti muuttuvia), vieraile usein lounassivullamme. Varmista, että et menetä erikoisaterioita, sillä lähetämme lisäruokia, jotka ovat saatavilla vain tietyn ajan. Muuten saatat nähdä ne myös sosiaalisen median sivuillamme. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *