Se ei ole vain yksinkertainen litteä leipä

Olemme tehneet historiassa merkin yhtenä Helsingin suurimmista ravintoloista, jotka tarjoavat herkullisia ja hienoja nepalilaisia ​​ruokia. Yksi Everest-ravintolan suosituimmista tuotteista on kotitekoinen naan-leipä, joka paistetaan huolellisesti tandooriuunilla.

Yksi ainutlaatuisista ja suosituista Intiasta peräisin olevista leivonnaisista on naan-leipä. Se valmistetaan yleensä jauhoista, hiivasta, munista, suolasta, maidosta ja sokerista. Se on kuuluisa ainutlaatuisesta kyynelmuodostaan, joka saavutetaan, kun taikina roikkuu tandooriuunin kiviseinille.

Nimeltään ‘naan’, joka tarkoittaa leipää, se on hapatettu leipä, jolla on pureskeltava rakenne ja rikas maku, jonka tuo se, miten sitä kypsennetään suoraan tulessa. Se tarjoillaan parhaiten kuumana ja harjattu intialaisella kirkastetulla voilla nimeltä ghee. 

Nykyään naan-leivän valmistusmenetelmä on kehittynyt laajalti, mutta on edelleen aitoja ravintoloita, kuten Everest-ravintola, jotka suosivat perinteistä tapaa valmistaa naan-leipää. 

Kun haluamme tarjota sinulle laadukkaita ja ihastuttavia ruokia, tarjoamme naan-leipää monin eri tavoin parantamaan sen luonnollista nöyrää makua. Lue lisää saadaksesi lisätietoja Everest-ravintolan valikossa tarjolla olevista naan-leipälajeista.

Naan-leivän

valkosipulityypit Naan

Kukaan ei voi vastustaa tyydyttävää valkosipulin ja voin yhdistelmää, minkä vuoksi valkosipulin naan on suosittu lisuke monissa länsimaalaisissa ruokailijoissa, jotka tarjoavat intialaisia ​​ruokia. Tämä on yksinkertainen kierre, mutta riittävä, jotta se ei pilaa aito naan-leivän tarkoitettua makua ja aromia. 

Voit nauttia tästä yksin, mutta suosittelemme, että yrität kastaa leipä kermaan ja ihastuttavaan curryyn.

Kulcha Naan

Tämän tyyppinen naan-leipä tunnetaan hiutaleesta, joka eroaa perinteisen naanin pehmeästä ja pörröisestä tekstuurista. Tämä saavutetaan käyttämällä puhdistettua valkoista jauhoa tavallisten vehnäjauhojen sijasta. Tätä tarjoillaan kuin taco ja se voidaan täyttää maustetuilla tuoreilla vihanneksilla, kuten perunoilla, porkkanoilla, pinaatilla tai daalilla, jotka ovat jaettuja pulsseja, kuten linssejä, herneitä tai papuja.

Peshwari Naan

Nimi tuli kaupungista, josta se on peräisin, joka on Peshawar, Pakistan. Tämän tyyppisellä naan-leivällä on paljon pehmeämpi rakenne ja se on yleensä täynnä pähkinöitä, rusinoita ja kookospalmuja. Toisin kuin muut naan-leivät, tätä nautitaan parhaiten aamiaisen aikana kupin kuuman teen kera.

Keema Naan

Vaihe tämän kasvisruokan ulkopuolella on Keema Naan. Tämä pehmeä leipä on täytetty maukkaalla lampaan- tai vuohenlihalla, joka on päällystetty runsaalla määrällä sulatettua leipää. Tämä toimii usein suosittuna tapana tuhlata ylimääräistä lihaa. Se voidaan tarjoilla yksinään välipalana jopa lisäämättä mausteita. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *