Everest Buffet Lounas Menu

Ensimmäistä kertaa ruokailla tai suunnitella seuraavan ruokailukokemuksen täällä Everest Restaurant? Kannattaa tarkistaa Everest-ravintolan lounasmenu. 

Täällä Everestillä olemme ylpeitä voidessamme tuoda sinulle laadukkaan lounasmenun nepalilaisilla ja intialaisilla käänteillä. Voit valita laajasta valikoimastamme, kun se tulee buffet-valikossamme, mutta jos et ole nälkäinen ja haluat vain hieman, mutta voit myös valita ala carte -valikostamme 

Tarjoamme suuren valikon, mutta jos olet tietyn ruokavalion muista varoa tarroja meidän valikosta kunkin tietyn lautasen esimerkiksi. L (Laktoositon), G (gluteeniton), V (Vegaani), tai jos et näe erityistä ruokavaliorajoitustasi, älä epäröi kertoa palvelimillemme. Kiitoksia paljon. 

Tarjoamme erilaisia ruokia joka päivä, joten et kyllästy ruokiin. Lounasbuffet on saatavilla vain arkisin klo 10.30-14.30.

Lounasbuffet sisältää rajoittamattoman määrän mehua, maitoa, salaattia, basmati-riisiä, pitkäjyväistä tummaa riisiä, paistettuja vihanneksia, raitaa ja tandoorinalaista leipää. Tarjoamme myös rajoittamaton intialainen jälkiruoka, jäätelöä, kahvia tai nepalilaista inkivääriteetä. Vain 7.50€

Tässä on lista tarjouksestamme viikon jokaiselle päivälle

Maanantai 

Tofu Masala (G,L,V)

Tofu inkiväärillä ja korianteri tomaattikastikkeessa. Tämä ruokalaji on syvästi maustettu ja runsaasti tekstuuria. Löydät enemmän kuin tarpeeksi molempia luokitella sen mukavuutta ruokaa. 

Gulabi Kofta 

Sekoitettuja vihanneksia, kermajuustopalloja, tomaattivoitakermakastiketta. Tämä ruokalaji menee hyvin naan leipää, koska sen rikas ja kermainen rakenne. Se tarjoillaan naan tai kaikenlaista riisiä.

Saag Kukhuro(G,L)

Kananrintapalat pinaattikermakastikkeessa. Tämä on klassinen intialainen, joka tarjoillaan joka tilanteessa. Se tarjoillaan yleensä basmati riisiä.

Kana Kofta (G,L)

Kananlihapullia currykastikkeessa. Tämä maku-pakattu kana ruokalaji on tehty houkutteleva sekoitus jauhettua kanaa, tuoreita yrttejä ja mausteita. Se tarjoillaan naan tai kaikenlaista riisiä. 

Bhendo Korma(G,L)

Karitsan fileet tomaattikermakastikkeessa. Tätä ruokalajia pidetään yhtenä parhaista intialaisista lammasruoista. Liha on hitaasti keitetty jogurtti eri mausteita.

Nariwal Kala (G,L)

Paistettuja Pangasius-kalafileitä tomaattikookoomaitokastikkeessa. Tämä rikas ruokalaji on täynnä makua, koska tomaattikookoskastike, joka täydentää kalan rakennetta.

Tiistai

Alu Bhanta (G,L,V)

Tandoori grillattua brinjalia ja perunoita. Tämä intialainen mukavuus kasvisruoka on kevyt vatsassa. Se on tunnetusti nauttinut kuin ruokalaji roti tai chapati.

Shahi Paneer 

Raejuustoa tomaattikermakastikkeessa. Ennen popularized tämä kermainen ruokalaji tarjoillaan yleensä intian kuninkaallisessa keittiössä alkupala kuninkaalliselle perheelle. 

Kana Tikka Masala (G,L)

Yrtti ja jogurtti marinoituja, tandoori paahdettuja kananpaloja inkiväärimasalakastikkeessa. Yksi suosituimmista intialaisista ruoista, kana tikka masala on yksi parhaista myyjistämme lounasbuffetissa. Se tarjoillaan parhaiten valkosipulin naan leipää.

Lamb Kofta (G,L)

Karitsan jauhelihapullia kookos currykastikkeessa. Tämä karitsan versio kofta on suuria makuja, koska raskas mauste, jota käytettiin lautasen. Se tarjoillaan yleensä naan tai minkäänlaista riisiä. 

Katkarapu Korma (G, L)

Katkaravut tomaattikermakastikkeessa. Tämä katkarapuastia on peitetty täyteläisellä, kermaisella kastikkeella, joka tyydyttää makunystyräsi, kun olet maistanut sitä.

Keskiviikko

Chana Chatpata (G, L, V)

Kahviherneitä inkiväärimallististikkeessa. Tämä palkopohjainen kasvisruoka on paljon makua, koska mauste. Se tarjoillaan usein lautasena ja on parasta syödä naan.

Voide Palak Kofta (G)

Pinaattiraejuustopalloja tomaattikermakastikkeessa. Terveellinen pohjoisintialainen keittiö, joka käyttää raejuustoa lihan sijaan. Tämä ruokalaji on parasta tarjoillaan naan tai roti. 

Kana Palak Kofta (G, L)

Kanafileet tomaattikermakastikkeessa. Tämä ruokalaji on sama meidän kerma palak kofta mutta se käyttää kananlihaa niin se on erilainen rakenne. Tämä ruokalaji on parhaiten tarjoiltu naan tai roti. 

Lamb Masala(G, L)

Karitsan fileet, inkivääri, sipulit masalakastikkeessa. Tämä tikka masala -astian terveellisempi versio on valmistettu karitsasta. Tämä rikas curry on varovasti haudutettua maustettua vettä varmista, että se on tarjouksen ja maustettu.

Kala Curry (G,L)

Paistettuja pangasius kalafileitä currykastikkeessa. Yksinkertainen ja herkullinen tämä sipuli-tomaattipohjainen curry on kevyt ja tuoksuva curry, joka on kevyt paletilla ja vatsassa. Tämä sopii hyvin naan tai riisiä. 

Torstai

Tofu Saag (G,L,V)

Tofua pinaattikastikkeella. Tämä vegaani saag paneer on paistettuja tofu kuutioita, jotka stand-in juustoa ja tukahdutetaan mausteinen curried pinaatti ja kookosmaito seos. Se on parasta tarjoillaan roti tai naan. 

Malai Kofta 

Peruna- ja raejuustopalloja tomaattikermakastikkeessa. Tämä kofta tarjoillaan yleensä rikas ja herkullinen curry-pohjainen kastike kaada lautasen päälle. Tämä ruokalaji on parasta tarjoillaan riisin kanssa. 

Voi kana (G)

Tandoori grillattuja kanafileitä tomaattivoikermakastikkeella. Aromaattinen kultainen kana kappaletta uskomaton kermainen currykastiketta, tämä voi kana on yksi parhaista yrität. Tämä ruokalaji tarjoillaan parhaiten riisin tai naanin kanssa.

Sinke Lamb(G,L)

Tandoori grillattua karitsan jauheliha-inkivääriä currykastikkeessa. Tämä ruokalaji on vaihtoehto ihmisille, jotka eivät syö kanaa. Se on rikas rakenne ja herkullinen maku, koska Intian mausteet. Tämä ruokalaji on parasta tarjoillaan naanin kanssa. 

Katkarapu Tarkari(G,L)

Katkaravut yrtti- ja inkiväärimasalakastikkeessa. Tämä katkarapu curry on rikas ja erottuva maku kuin useimmat curryt. Tämä ruokalaji sopii hyvin höyrytettyyn riisiin.

Perjantai 

Alu Govi (G, L, V) 

Paistettuja perunoita ja kukkakaalia tuoreita tomaattivuokaa. Erittäin klassinen suosittu intialainen ruokalaji, joka käyttää mausteita antaa makuja kukkakaali ja perunoita. Se menee hyvin riisin tai naan 

Farsiko Kofta (G, L)

Butternut squash pallot tomaattivoita kermakastiketta. Tämä versio kofta käyttää maku butternut squash pallot sen eduksi. Aluksi et ajattele sitä eri kofta lautasen, mutta tomaattivoi kastike sulautuu täydellisesti lautasen ja tekee siitä suuren. Se menee hyvin roti tai naan. 

Paneer Saag (G)

Raejuustoa pinaattikermakastikkeessa. Tämä on klassinen intialainen ruokalaji keitettyä pinaattia nastoitettu kuutioita paistettua paneer juustoa. Paksuuntunut kermalla tai kookosmaito, se on runsas ja täyttö kasvisruoka. Se menee hyvin roti ja naan.

Lamb Kofta (G,L)

Karitsan jauhelihapullia kookos currykastikkeessa. Tämä karitsan versio kofta on suuria makuja, koska raskas mauste, jota käytettiin lautasen. Se tarjoillaan yleensä naan tai minkäänlaista riisiä.

Gulabi Kala (G,L)

Paistettuja pangasius kalafileitä tomaattivoikermakastikkeessa. Tämä ruokalaji voi olla yksinkertainen, mutta tomaattivoita kerma kastike nostaa maku kalaa.

Ala Carte

Jos et nähnyt lounaspalveluamme, älä huoli, koska tarjoamme à la carte -ruokia, jotka ovat saatavilla, jotta voit maistella joka arkipäivä klo 14.30-15.00. 

Kasvissyöjä

Tofu masala 9.50€

tofu inkivääri tuoretta tomaattia masalakastikkeella

Saag paneer 9.50€

raejuustoa pinaattikermakastikkeella

Malai kofta 9.50€

kasvi- ja raejuustopallot tomaattikermakastikkeessa

Kanaruokia

Kukhurako masu 9.50€

kanafileet currykastikkeella

Kukhuro korma 9.50€

kanafileet, tomaattikermakastike

Voikana 9.50€

tandoori grillattua kanafileetä tomaattivoikermakastikkeella

Kana Tikka 9.50€

yrtti ja jogurtti marinoitua tandooria paahdettua kanaa.

Kana Tikka masala 9.50€

yrtti ja jogurtti marinoitua, tandoori paahdettuja kananpaloja inkiväärimasalakastikkeessa.

Karitsan astiat

Bhendako Masu 9.50€

karitsan fileet, inkivääri currykastikkeessa.

Bhendo Masala 9.50€

karitsan fileet, inkivääri masalakastikkeessa

Sinke Lammas Saag 9.50€

tandoori grillattua karitsan jauhelihaa pinaattikastiketta.

Kalaruokia 

Voi kala 9.50€

paistettu pangasius kalafileet tomaattivoita kermakastiketta

Et voi käyttää ala carte -aterioita, kun olet vielä buffetissa. 

Kiitos, että luit tämän luettelon. Toivomme, että tämä lista auttoi sinua suunnittelemaan seuraavan vierailusi ja toivomme näkeväni sinut täällä ravintolassamme. Jos haluat varata pöydän, voit vierailla varaussivullamme, jotta voimme mukautua pyyntöysi