Astu Everest-ravintolaan ja saavuta yläosa

Jännittävän kiertueen jälkeen ympäri kaunista kaupunkia, älä unohda kohdella makunystyröitäsi aitoilla ruokalajeilla Everest-ravintolasta, joka on aito nepalilainen lounasravintola Helsingissä.

Jos kaipaat ainutlaatuisia ruokia, jotka varmasti lisäävät seikkailunhaluista henkeäsi, sinun on tutustuttava laajaan menuumme. 

Everest-ravintolassa on tarjolla laaja valikoima kasvisruokia, kanaa, lammasta ja kalaa. Älä missaa meidän erikoisuus tandoor resepti ja tuoretta naan leipää hienosti valmistettu käyttäen tandoor uunissa.

Everest ravintola varmistaa, että et ohita terveellistä ruokavaliota. Kasvisbuffetaaksien lisäksi olemme ylpeitä joukkosuosikkisalaattibaaristamme, jossa tarjoillaan tuoreita hedelmiä ja kasviksia runsaina määrinä. 

Kun herkullinen ateria, tyydyttää himoja kokeilemalla makea ja suolainen jälkiruoka erilaisia jäätelöä, kahvia ja nepalilaista inkivääriteetä.

Hinnat

Kurkista viihtyisään ravintolaamme ja nauti rajattomasti maukkaita nepalilaisia ruokia kohtuuhintaan. 

Kokeile buffetlounastamme 10.50 € joka arkipäivä klo 10.30-14.30.

Lisää vain 7,50 € nauttiaksesi salaateistamme ja jälkiruoistamme, jotka kuljettavat sinut Himalajan vuorille. 

Jos olet liikkeellä ja ehkä ei voi jäädä pitkään, hyväksymme à la carte -tilauksen klo 14.30-15.00.

Asetamme turvallisuutesi etusijalle, jotta varmistamme, että ruokamme palvelee mieltymyksiäsi. Tarjoamme laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia ruokia. Säädämme jopa annoksia haluaksesi mukaan. 

Lisätietoja tarjoiluistamme ruoista ja niiden mahdollisista allergeeneistä saat ottamalla yhteyttä ystävälliseen ravintolahenkilökuntaamme.

Varaukset ja yksityiset tapahtumat

Otamme myös yksityisiä tilauksia ruoka-ateriapalveluun festivaaleilla ja muissa erikoistapahtumissa.

Jos sinulla on suunnitelmia päivälle, voit tehdä varauksia puhelimitse tai henkilökohtaisessa kokouksessa. Varaukset voidaan tehdä klo 14.00 jälkeen joka arkipäivä ja milloin tahansa viikonloppuisin. 

Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia, jos haluat tiedusteleella varauksista ja yksityisistä tilauksista.  

Sijainti

Everest-ravintola sijaitsee osoitteessa Elimäenkatu 20A 00510 Helsinki.

Ota yhteyttä

Olemme tyytyväisiä antamaani palautteeseen. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Voit myös välittää henkilökohtaisen viestisi sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteystiedot: 09 584 11 811 (puh) / 040 7158182 (matkapuhelin)

Sähköposti: admin@lounasravintolaeverest.fi

Vierailuajat

Everest-ravintola on tarjoillut uskollisesti ruokahalua ja erinomaista lounasta, joka tuo nepalilaista ruokaa Suomen nurkkaan vuodesta 2002 lähtien. 

Ovet ovat aina avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.30-15.00. 

Valitettavasti emme voi palvella sinua joka lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta olemme silti tyytyväisiä varauksesi.