Ota yhteyttä täällä Everest Restaurant

Ruokaile kanssamme ja koe hienoimmat nepalilaisia ruokia täällä valikossamme! Koska se voi olla hieman pettymys vierailla ja huomaa, että olemme jo täysin varattu, suosittelemme, että soitat meille varata Everest Ravintola varaukset. 

Soittamalla meille, tiedät enemmän paras aika vierailla ja parhaat paikat, että saatat haluta istua. Suojatulla varauksella saatat olla varma, että odotamme jo saapumistasi sopivimman aikataulusi mukaisesti.

Yhteystiedot

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä tiedusteluja ja varauksia varten, voit viitata alla oleviin tietoihin. 

 • Osoite: Elimäenkatu 20A 00510 Helsinki
 • Yhteystiedot: 09 584 11 811 (puh) / 040 7158182 (matkapuhelin)
 • Sähköposti: admin@lounasravintolaeverest.fi
 • Aukioloajat: maanantaista perjantaihin klo 10.00–15.00

* Olemme suljettu lauantaisin, sunnuntaisin ja lomilla

Yhteydenottolomake 

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme ja palveluistamme, voit täyttää alla olevat lomakkeet. 

Nimi:
Sähköpostiosoite: 
Viesti:


Palvelumme

Hemmottele itseäsi hyvällä ruoalla samalla kun nautit lupaavista palveluistamme. Mukava sisustus, joka antaa sinulle Nepalin tunnelman, jonka haluamme säteillä, viettää aikaa kanssamme, kun palvelemme sinua erikoisruokiamme. 

Tämän, tässä on joitakin palveluja, joita tarjoamme.

Lounasbuffet

Meitä ei kutsuta lounasravintolaksi, jos ei vaikuttavaan lounasbuffetiin. Laaja valikoima intialaisia ja nepalilaisia ruokia, herkutella itseäsi laaja valintoja ruokaa, joka oikeuttaa sinut kokeilemaan kaikkea, että ammattitaitoiset kokit ovat valmistaneet. 

A la carte

Etkö halua kokeilla buffettiamme? Älä huoli, että annamme sinulle myös mahdollisuuden tilata niitä, joita rakastat! Annoksiamme on pienempi kuin buffetissa tarjoiltavia. Tämäntyyppinen järjestys on erittäin suositeltavaa niille, joilla on pieni ruokahalu ja niille, jotka ovat tiukka ruokavalio. 

Tapahtumia

Saatat myös varata tapahtumasi täällä laitoksessamme! Kokemuksemme tapahtumien järjestämisestä ovat auttaneet meitä tekemään yksityisistä juhlistasi, kokouksistasi ja erityisjuhlistasi menestyksekkäitä. Jos haluat varata tapahtuman kanssamme, voit tutustua varaussivuumme saadaksesi lisätietoja.

Meidän menu

Riippumatta palveluista, joita haluat kokeilla, voimme vakuuttaa teille, että ruoka, jota palvelemme, voi varmasti tyydyttää makuhermosi. Laaja valikoima intialaisia ja nepalilaisia ruokia, voimme yksinkertaisesti vakuuttaa teille, että ruokailukokemuksesi kanssamme on mieleenpainuva. 

Riippumatta palveluista, joita haluat kokeilla, voimme vakuuttaa teille, että ruoka, jota palvelemme, voi varmasti tyydyttää makuhermosi. Laaja valikoima intialaisia ja nepalilaisia ruokia, voimme yksinkertaisesti vakuuttaa teille, että ruokailukokemuksesi kanssamme on mieleenpainuva. 

 • Kasvisruoat
 • Kanaruokia
 • Karitsan ruokia
 • Äyriäisruokia 
 • Naan leipä
 • Nepalin juomat ja jälkiruoat 
 • Ja paljon muuta!